top of page

Zangles
JAM

Voor individuele (en indien mogelijk in groepsverband) zanglessen kun je bij JAM terecht bij onze gediplomeerde zangdocenten. Zij zijn multi-instrumentalisten dus een combinatie van zangles met gitaar of bijvoorbeeld piano behoort zeker tot de mogelijkheden.

 

Onze zangdocenten maken gebruik van de Complete Vocal Technique (CVT). Dit is een nieuwe, revolutionaire zangmethode waarbij je het hele lichaam gebruikt om je stemgeluid te optimaliseren. Tijdens de lessen leer jij hoe je  jouw stem het beste kunt gebruiken, hoe je verschillende stijlen muziek het beste kunt zingen, hoe je kunt leren improviseren, hoe je het beste in een band kunt functioneren, hoe je meerstemmig kunt zingen en er is aandacht voor microfoontechniek. Het uitgangspunt van de les zijn jouw wensen en jouw favoriete muziek!

Als je tussen de 10 en 21 jaar oud bent kun je naast je zanglessen ook gratis deelnemen in een echte popband met professionele begeleiding. Natuurlijk zorgt JAM voor een podium zodat je ook echt kunt optreden als je dat leuk lijkt.

Vraag vrijblijvend een proefles aan via het inschrijfformulier of stuur ons een mailtje naar info@jam-eersel.nl

bottom of page